Ηλεκτρονικά Περιοδικά

Η Βιβλιοθήκη προσφέρει στους χρήστες της απευθείας πρόσβαση σε 25000 περίπου ηλεκτρονικά περιοδικά διαφόρων γνωστικών αντικειμένων. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της Βιβλιοθήκης στο Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ), στο Σύνδεσμο Κυπριακών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΚΑΒ), αλλά και από δικούς της πόρους.

Ταυτόχρονα, στη Βιβλιοθήκη υπάρχουν και εκδόσεις περιοδικών σε έντυπη μορφή τα οποία μπορείτε να δείτε από κοντά στα εκθετήρια της Βιβλιοθήκης.

Ο ενιαίος αλφαβητικός κατάλογος όλων των ηλεκτρονικών περιοδικών της Βιβλιοθήκης προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης και πρόσβασης στα διαθέσιμα ηλεκτρονικά περιοδικά με ανάκτηση του πλήρους κειμένου (full-text) των άρθρων τους. Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα θεματικής αναζήτησης στο μεγαλύτερο μέρος των περιοδικών.

 

Αλφαβητικός Κατάλογος Ηλεκτρονικών Περιοδικών και Βιβλίων 

 

Δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές πηγές της Βιβλιοθήκης έχουν οι χρήστες που βρίσκονται εντός του δικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Για απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυο μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της υπηρεσίας VPN.

Για διευκρινίσεις και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με: 

Μαρία Χαράκη
τηλ: +357 25002574